top of page


GODZINY OTWARCIA
PON-PT: 6:30-22:30
SOBOTA: 7:00-22:30
NIEDZIELA: 8:00-22:30
GDZIE JESTEŚMY?
UL. WARSZAWSKA 59e
08-500 RYKI
ZJAZD NR 14 Z TRASY S17
DANE KONTAKTOWE
E-MAIL: rezerwacje@olivia.com4.pl
TEL.: 509 022 985
TEL: +48 81 865 44 89
Przedstawiamy Wam nasze nasze nowe menu.
Z pewnością każdy znajdzie tu coś dla siebie i pozna nowe smaki

Zapraszamy Was w podróż smakową, której nigdy nie zapomnicie.








































Przystawki zimne
Tatar z soczystej wołowiny z piklami i chipsem z parmezanu
200g/70g/10g
35 zł

Śledzik z cebulką, ogórkiem i rzodkiewką na grzance z pieczywa razowego
125g/20g/50g/30g
27 zł

Sałatka grecka z serem favita i świeżymi warzywami w sosie winegret
120g/50g/50g/70ml
32 zł
Wegetariańskie

Sałatka cezar z grillowanym indykiem, jajkiem, grzankami i sosem jogurtowym
120g/80g/50g/10g/70ml
33 zł


Przystawki gorące
Krewetki tygrysie 8 szt z czosnkiem i białym winie na grzance
200g/10g/50ml/30g
40 zł

Placki ziemniaczane 3 szt. z sosem kurkowym z chrupiącą posypką
150g/80ml/20g
30 zł
Wegetariańskie

Płatki polędwiczki wieprzowej w chrupiącej panierce z kulkami ziemniaczanymi z dipem z buraka
150g/100g/80ml
37 zł


Zupy
Delikatny rosół z makaronem i paskami warzyw
500 ml
16 zł

Żurek na wędzonych żeberkach z białym przysmakiem i jajkiem
500 ml
21 zł

Krem z kalarepy z krupnikiem i nutą pomidorów
500 ml
15 zł

Flaki po warszawsku z paskami papryki
500 ml
21 zł


Dania z drobiu
Grillowany filet z kurczaka z serem żółtym i brzoskwinią podany na ziemniakach opiekanych i bukietem surówek 26 zł
160g/20g/40g/150g/120g
39 zł

Pół kaczki z paluszkami ziemniaczanymi modrą kapustą w sosie pomarańczowym
450g/180g/150g/80ml
61 zł

Eskalopki z indyka w chrupiącej panierce z młodą marchewką i frytkami
180g/120g/150g
44 zł


Dania z wieprzowiny
Kotlet schabowy tradycyjny lub z kością podany na łazankach z młodej kapusty z koprem i ziemniakami z wody
200g/80ml/180g/120g
39 zł

Żeberka duszone w sosie BBQ podane na puree ziemniaczanym z czosnkiem i skorzonerą
200g/80ml/180g/120g
44 zł

Szarpana łopatka w sosie borowikowym na grillowanej grzance z chrupiącą posypką
200g/80ml/120g/20g
40 zł

Golonka luzowana z buraczkami i ziemniakami w mundurkach
400g/180g/180g
52 zł


Dania z ryb i owoców morza
Warkocz z pieczonego łososia w maku podany na talarkach ziemniaczanych z cukinią i kolorową papryką duszoną na maśle 35 zł
200g/150g/150g
51 zł

Mule duszone w białym winie z pomidorami i parmezanem
400g/50ml/100g/20g
39 zł

Filet z dorsza w panierce z frytkami i miksem sałat z winegretem
200g/150g/100g/70ml
40 zł

Pstrąg z szerokiej patelni faszerowany ziołami i papryką podany z paskami batatów i groszkiem cukrowym
250g/150g/120g
52 zł


Szef kuchni poleca
Paski cielęciny z sosem kurkowym na plackach ziemniaczanych z duetem z marchewki
160g/80ml/150g/120g
52 zł

Pierogi ruskie z kwaśną śmietaną 6 szt.
80ml
26 zł

Pierogi z mięsem z omastą z boczku i bukietem surówek 6 szt.
50g/120g
32 zł

Makaron penne oli olio z czosnkiem i bekonem
300g
30 zł

Papardelle w sosie śmietanowym z wędzonym łososiem i cukinią
300g/80ml
33 zł


Desery
Szarlotka własnego wypieku z lodami i bitą śmietaną
200g/50g/20g
21 zł

Chrupiąca beza z mascarpone i owocami
200g/50g
26 zł

Puchar orzeźwiających lodów ze słodkimi dodatkami
160g
25 zł

Rumiane naleśniki 2 szt. z serem, owocami i bitą śmietaną
26 zł

bottom of page